JAMENTO

coverband-Jamento

JAMENTO, misschien wel de meest bijzondere band die er is. Uniek in stijl en werkwijze, altijd met één doel… het iedereen naar de zin maken. Het maakt de band niet uit voor welke doelgroep opgetreden wordt, altijd weer weet de band de juiste snaar te raken. Met veel enthousiasme weet Jamento het publiek te bespelen.

Als je naar het repertoire van de band kijkt zie je een veelvoud van muziekstijlen en als je band hoort kom je er achter dat al deze muziekstijlen zonder uitzondering met overtuiging worden neergezet. Opvallend is dat de zanger ook veel nummers, die oorspronkelijk voor een zangeres bedoeld zijn, op zijn eigen wijze schitterend weet te vertolken. De 5 muzikanten zijn stuk voor stuk top musici en hebben hun sporen verdiend in de jazz en popmuziek. Jamento heeft ook een aantal grote namen op het podium begeleid.

De onderlinge band tussen de leden van Jamento is sterk en geeft de band zo van nature een plezierige uitstraling. Voeg je daar het meesterschap van entertainen van de zanger aan toe dan kan het feest niet meer stuk.

Bijzonder is ook de eigen sound van de band, zelfs door alle stijlen heen hoor je Jamento. Niets wordt aan het toeval overgelaten, met iedereen uit het publiek zelfs al lopen de smaken van het publiek uiteen, wordt rekening gehouden,zo ook met jong en oud. Jamento bezit de kracht de mensen op de dansvloer te krijgen en te houden zonder onnodige onderbrekingen. Ook wanneer de band een pauze houdt gaat het feest door met de zanger als DJ. De sfeer blijft zo behouden!

Als het meer om een ingetogen feest gaat, dan past de band zich niet alleen in repertoire keuze aan maar ook wat betreft het volume. Kortom, met alle wensen kan rekening gehouden worden.